Industri

Om du vill effektivisera din produktionsprocess genom att kyla ner produkter eller genom att förse din produktionshall med frisk luft, erbjuder vi pålitliga lösningar för en mängd olika industriella tillämpningar.

Optimera din produktionsprocess

I många industriella miljöer är tork- eller kyltider en fördröjande faktor i produktionsprocesser. I vissa fall, till exempel vid användning av transformatorer, är kyla av avgörande betydelse. Tork- eller kyltider kan förkortas avsevärt med industrifläktar som skapar ett konstant luftflöde. Vi erbjuder olika lösningar – med en mängd olika monteringsalternativ och luftvolymer – beroende på ditt behov.

Dessutom kan vi förse dig med delprodukter, såsom en specifik motor-fläktvinge kombination, för din slutprodukt. Våra fläktar finns i många värmare, värmeväxlare, varmluftspistoler och desinfektionssystem över hela världen.

Förbättra arbetsförhållandena

Att hålla din personal nöjd är av avgörande betydelse för att uppnå goda affärsresultat. Därför är en trevlig och hälsosam arbetsmiljö viktigt. Vi erbjuder olika lösningar beroende på ditt specifika behov. För stora industribyggnader erbjuder vi till exempel takfläktar som cirkulerar luft vertikalt. Dessa fläktar gör att du kan kyla ner din hall under sommaren och sprida den varma luften jämnt i hallen på vintern.

Utöver det har vi olika mobilfläktar tillgängliga för extremt varma dagar. De är lätta att flytta och placera på platser där extra kyla krävs. För de varmare områdena erbjuder vi panelfläktar och galvaniserade boxfläktar. Dessa gör att varm luft kan sugas ut från industrihallar och dra in kall luft från utsidan av hallen.

Flexibla möjligheter

Letar du efter en komplett fläkt för en specifik applikation, eller en separat motor-fläktvinge kombination för din egen slutprodukt? Vi diskuterar gärna med dig hur våra fläktar kan uppnå bästa resultat för dig. Vi kan till exempel bedöma om kombinationen är en hållbar lösning för applikationsområdet, kan mäta kombinationen i vår vindtunnel och kan säkerställa det mest energieffektiva slutresultatet.